Torbalı’nın yetiştirdiği, Türkiye’nin sevdiği sanatçılardan Erdal Toprak, ilk kez orkestrası ile sahne alacak. ‘Yağmurum Ol’ şarkısıyla 150 milyonu, ‘Cennet’ şarkısıyla ise 50 milyonu aşkın dinlemeye ulaşan, söz ve müziği kendisine ait olan şarkılarla büyük bir beğeni kitlesine ulaşan Erdal Toprak’ın akustik konseri 16 Şubat Cuma günü İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde 20.30’da gerçekleşecek. Öte yandan konserde Bruda412 de konuk sanatçı olarak yer alacak.

SÜRPRİZLERLE DOLU KONSER

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, mahalle muhtarlarıyla sorunları çözmek için bir araya geldi Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, mahalle muhtarlarıyla sorunları çözmek için bir araya geldi

Konser için hazırlıklarını sürdüren Erdal Toprak, konser günü iki de sürprize imza atacak. Aile dizisinden bir oyuncunun rol aldığı, yeni şarkısının klibini ilk kez bu konserde dinleyicilerle birlikte izleyecek olan Toprak, konserde ayrıca akustik video klibi de çekilecek. 16 Şubat aynı zamanda doğum günü olan Erdal Toprak, “İlk akustik konserim için oldukça heyecanlıyım. Bu konser benim için çok özel. Hem çok emek verdiğimiz yeni şarkımızın klibi yayınlanacak hem benim doğum günüm hem de bu konserdeki şarkılar akustik olarak ‘Youtube’ kanalımda yayınlanacak. Konserimize tüm ilçe sakinlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

BELEDİYEDEN DAVET

Öte yandan Torbalı Belediyesi’nden de konserle ilgili yapılan paylaşımda “Sevgililer Günü'ne özel "Akustik Halk Konseri" düzenliyoruz. Erdal Toprak &Orkestrası'nın sahne alacağı konserde Bruda412 de konuk sanatçı olarak yer alacak. Etkinliğimize tüm halkımız davetlidir” ifadelerine yer verildi..

Kaynak: BÜLTEN