1998 yılında düzenlenen Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra adını duyuran Tuba Ünsal, İstanbul'a gelerek oyunculuk kariyerine adım attı. Aynı yıl 'Kırık Hayatlar' dizisiyle şöhret yolculuğuna başladı. Kariyeri boyunca 'Kurt Kapanı', 'Kara Melek', 'Mumya Firarda' ve 'Karaoğlan' gibi yapımlarda rol alan Ünsal, ayrıca 'Vizontele Tuuba', 'Bu Kap Seni Unutur mu?', 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' ve 'İçerde' gibi çok izlenen yapımlarda da yer aldı.

42 yaşındaki oyuncu, Empati programına katılarak "Çok şanslıyım ki yaptığım işlerin karşılığını alabiliyorum" dedi ve dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ünsal, Elite Model Look yarışmasında jüri karşısına "Merhaba ben Tuba Ünsal. İzmir doğumluyum, 175 cm boyunda, 47 kiloyum. Teşekkürler" sözleriyle çıkmıştı. Aralık 2022'de Doğu Demirkol'un sunduğu programa katılarak, "Yeni modellere bakınca nerede bizim dönemin modelleri' diyor musun?" sorusuna verdiği yanıtla gündem olmuştu.

Taro Emir Tekin'den şok itiraf: Piyanoyu bakın neden öğrenmiş Taro Emir Tekin'den şok itiraf: Piyanoyu bakın neden öğrenmiş

Güzellik yarışmalarının tamamen kaldırılması gerektiğini savunan Ünsal, "Bir kız yürüyor, poposuna, eline, başına bak, güzel mi değil mi? Bu kız ne yapar? Alt yapısı ne? 2050’lerde kalmayacak bu." şeklinde görüşlerini paylaştı.

Kaynak: Haber Merkezi