Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran çiftinden 'İlk ve son aşkıma evet dedim' paylaşımı | Evleniyorlar Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran çiftinden 'İlk ve son aşkıma evet dedim' paylaşımı | Evleniyorlar

Sihirli Annem dizisiyle tanınan ve son dönemde özel hayatıyla gündeme gelen Damla Ersubaşı, derin bir acı yaşıyor. Ünlü oyuncunun babası vefat etti. Ersubaşı, acısını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Babasının fotoğrafını paylaşan Ersubaşı, şu ifadelere yer verdi:

"Gitti pamuğum bitti her şeyim. Sen benim kalbimsin babam. Seni o kadar çok özleyeceğim ki... Kokun burnumda, aşkın hep benimle. Canım aşkım yakışıklım. Artık rahat uyu."

Eski Eşi ve Kardeşine Tepkiler Yağdırdı

Eski Eşi ve Kardeşine Tepkiler Yağdırdı

Babasının vefat haberini alan Ersubaşı, yasını tutarken öfkesini de eski eşi Mustafa Can Keser ve kardeşi Serkan Keser'e yöneltti. Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında gözyaşları içinde eski eşine ve kardeşine küfürler yağdırdı. Ersubaşı'nın bu çıkışı, takipçileri arasında büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi Ersubaşı'na üzüntülerini dile getirirken, bazı takipçileri de bu zor süreçte öfkelenmesini anlayışla karşıladı.

Serkan Keser'den Tepki Geldi

Serkan Keser'den Tepki Geldi

Ersubaşı'nın canlı yayını sonrası, adı geçen Serkan Keser de sessizliğini bozdu. Keser, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sen bizim kızlarımızın annesi olma şansını çok güzel kullanıyorsun yoksa sana söyleyecek ve sana yakıştırılacak o kadar çok unvan varken kızlarımıza karşı olan saygımızdan ve bağlılığımızdan sana bu platformda bundan sonra hiçbir cevap vermeyeceğim yüce Türk adaletine hesap vereceksin.."

Kaynak: HABER MERKEZİ