Konya'nın Karapınar ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin'in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz (35), darbedilip bıçaklandıktan sonra evinin önüne bırakıldı. Olayı soruşturan polis, CHP Karapınar Belediye başkan adayı olan Gönül Karabacak'ın eşi H.K. ile N.Ö.'yü şüpheli olarak gözaltına aldı.

Ak Parti Bıçaklama Foto 11

Otomobile bindirilip kaçırıldı!

Saat 22.30 civarında Karapınar ilçesinde meydana gelen olayda, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin'in tarım şirketinde çalışan Mehmet Aldanmaz, evinin önünden zorla bir otomobile bindirilerek kaçırıldı. Aldanmaz, bir süre sonra darp edilmiş ve bıçaklanmış halde evinin önüne bırakıldı. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ambulansla Karapınar Devlet Hastanesi'ne götürülen Aldanmaz'ın durumunun ciddi olması sebebiyle Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Dövdüler ve bıçakladılar!

ABD'de Rahip Kilise Paralarını Candy Crush Saga Oyununa Harcadı: 40 Bin Dolar Zimmete Geçirdi! ABD'de Rahip Kilise Paralarını Candy Crush Saga Oyununa Harcadı: 40 Bin Dolar Zimmete Geçirdi!

Aldanmaz'ın polise verdiği ilk ifadesinde, "Bana yaklaşan şüpheliler AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin'in evini sordu. Adresi vermediğim için zorla otomobile bindirip kaçırdılar. İlk önce dövdüler, ardından bıçakladılar" dediği öğrenildi. Aldanmaz'ın ifadeleri doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri, olaya karıştığı öne sürülen CHP Karapınar Belediye başkan adayı olan Gönül Karabacak'ın eşi ve özel bir okulun müdürü H.K. ile arkadaşı N.Ö.'yü gözaltına aldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi