Sultangazi Belediyesi'nden 65 yaş üzeri ve tek başına yaşayan vatandaşlara sıcak yemek yardımı Sultangazi Belediyesi'nden 65 yaş üzeri ve tek başına yaşayan vatandaşlara sıcak yemek yardımı

Bolivya’da türüne nadir rastlanan bir olay gerçekleşti. 

Tüm aile üyelerini topladı

Karısının kendisini 3 yıldır aldattığını düşünen adam, intikam için tüm aile üyelerinin bir araya gelmesini bekledi.

"Bebek benden değil"

Yeni doğacak bebeği için düzenlediği partiye tuttuğu avukat ile gelen talihsiz adam, "Bebek benden değil" iddiasında bulunarak bebeğin gerçek babasını bütün aile bireylerinin gözü önünde ifşaladı. 

Skandal olayda bebeğin babası, aile dostu çıktı

Mikrofonu önemli bir açıklama için alan adam, önce tebrik etti, ardından gerçeği açıkladı. Elindeki belgeleri ve video kayıtlarını avukatı aracılığıyla gösteren adam, bebeğin asıl babasının törene katılan bir aile dostu olduğunu duyurdu.

Adam kaçmaya çalıştı

Gerçek ortaya çıkar çıkmaz büyük bir kargaşa meydana gelirken tüm aile fertleri "gerçek baba" olduğu iddia edilen adama saldırdı. Suratına pastalar fırlatılan ve tekmeli yumruklu saldırıların hedefindeki adam olay yerinden hızla uzaklaştı.

Konuşmayı durdurmak istedi

Film senaryolarını aratmayan olayda, hamile eş, gelişmeleri kaygıyla takip ederken avukatı aracılığıyla aldatıldığına dair kanıtları göstermek isteyen kocasını engellemeye çalıştı. Eşini durduramayacağını anlayan kadın özür dilerken hemen yanında oturan babası ise olayla birlikte neye uğradığını şaşırdı.

3 yıldır aldattığını biliyordu

Eşinin kendisini 3 yıldır aldattığını söyleyen adam, görüntüleri tüm aile bireylerinin izlediğinden emin olduktan sonra olay yerinden uzaklaşmak istedi. Kocasının peşinden koşarak durumu açıklamaya çalışan kadının bir süre çabaladıktan sonra vazgeçip kocasını aldattığı kişinin yanına gittiği görüldü.

O anlar anbean kaydedildi

Görüntüleri kaydeden bir aile üyesi, utanç verici o anları sosyal medyada paylaştı. İnfial yaratan olayla ilgili birçok kullanıcı aldatan kadına tepki gösterdi.

Kaynak: Haber Merkezi