Şehit aileleri ve gazilerin sorunlarına tercüman olmasıyla dikkati çeken CHP Milli Savunma Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu şehit polisin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. CHP Denizli İl Başkan Yardımcısı Ercan Aydın,CHP Sarayköy Belediye Başkan Adayız Mehmet Salih Konya ve CHP Sarayköy İlçe Başkanı  Mesut Efe ile birlikte, 13 Mart Çarşamba günü Şırnak'ta Şehit olan Polis Memuru Fırat Der'in baba evine gelen Bağcıoğlu ‘aziz Şehidimizin yiğit ruhu şad olsun’ mesajı verdi.

Şırnak'ta meydana gelen trafik kazasında, polis memurları Fırat Der ve İlker Duran şehit olmuş, Oğulcan Kayhan yaralanmıştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda 45 bilişim uzmanı alımı: Son başvuru tarihi 10 Mayıs 2024! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda 45 bilişim uzmanı alımı: Son başvuru tarihi 10 Mayıs 2024!

Doğum gününde şehit olmuştu…

13 Mart 1990’da Kars’ta dünyaya geldiği belirtilen Fırat Der’in, doğum günüyle aynı tarih olan 13 Mart 2017’de de Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden mezun olarak Ankara’da göreve başladığı, ardından Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü’ne atandığı öğrenilmişti. Evli olan şehit Fırat Der’in cenazesi memleketi Denizli’nin Sarayköy ilçesinde toprağa verilmişti.

Kaynak: Haber Merkezi