Sarı kırmızılı kulüp profesyonel yaptığı üç genç futbolcu için şu açıklamayı yaptı:

- U12'den itibaren bütün altyapı takımlarımızda forma giyen bir süredir ise A Takımımız ile antrenmanlara çıkan 2001 doğumlu oyuncumuz Tolga Topaloğlu ile 2024-25 sezonu sonuna kadar profesyonel sözleşme imzaladık.

- U14'ten itibaren bütün altyapı takımlarımızda forma giyen bir süredir ise A Takımımız ile antrenmanlara çıkan 2002 doğumlu oyuncumuz Tibet Öniz ile 2024-25 sezonu sonuna kadar profesyonel sözleşme imzaladık.

- Altyapımızda U19 ve U21 Takımlarımızda forma giyen bir süredir ise A Takımımız ile antrenmanlara çıkan 2000 doğumlu oyuncumuz Yılmaz Basravi ile 2024-25 sezonu sonuna kadar profesyonel sözleşme imzaladık.


NAPOELONİ SEVİNCİ

Gürsel Aksel Stadı'nda teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde hücum ve savunma varyasyonları üzerinde duran sarı-kırmızılı futbolcular, daha sonra taktik çalışma yaptı.

Alpaslan Öztürk ve Batuhan Kırdaroğlu'nun takımdan ayrı çalıştığı Göztepe'de Stefano Napoleoni uzun bir aradan sonra antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştı.

Editör: TE Bilişim