Adıyaman Haberleri

Adıyaman haberleri ve güncel Adıyaman gelişmeleri, Adıyaman ile ilgili tüm video, Adıyaman fotoğrafları ve Adıyaman haberleri Son Mühür - Son Dakika Haber, Güncel Gazete Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki sanayi kavşağında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki sanayi kavşağında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Gündem

Adıyaman'da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel'le ilgili davanın ikinci duruşması Adıyaman Adliyesi’nde başladı.

ASAYİŞ

Adıyaman'da, park halindeki bir motosiklet, kimliği belirsiz şahıs veya şahıslar tarafından çalındı.

ASAYİŞ

Kahta Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde başlayan sözlü tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. H.Ç. ve A.H. isimli iki kişi, yanlarında bulundurdukları...

Gündem

Tarifsiz acıların olduğu kentte hüzünlü bayram. Adıyamanlıların bayramı mezarlıkta göz yaşı dökerek geçiyor.

ASAYİŞ

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin karşı şeride geçerek hafif ticari araçla çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Gündem

Adıyaman'da bir kamyonun otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Bölge

Adıyaman'da sağanak ve dolu etkili oldu. Yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

ASAYİŞ

Adıyaman’da, kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı. Kamyonetin altına giren motosikletin sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Gündem

Adıyaman Belediye Başkanlığı 47 yıl sonra CHP kazandı. CHP'den seçilen Abdurrahman Tutdere, mazbatasını aldı.

Gündem

Malatya ve çevre illeri Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa ve Elazığ'dan da hissedilen 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den uyarı...