Sivasın Zara ilçesinin Milli Eğitim Müdürü Alaeddin Çakmaktaş, bayram tatili için gittiği memleketi Erzincanın Kemah ilçesinden döndüğü Zara ilçesindeki evinin önünde aracından indiği sırada rahatsızlandı. Çakmaktaş, Zara Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çakmaktaş, hastanede yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Yeni yargı düzenlemesinden detaylar ortaya çıkıyor! 9 Yargı Paketi’nde ceza indirimi var mı? Yeni yargı düzenlemesinden detaylar ortaya çıkıyor! 9 Yargı Paketi’nde ceza indirimi var mı?

Zara Kaymakamlığı önünde Çakmaktaş için düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan Duman, şunları kaydetti:

Eğitim camiasına başsağlığı diliyorum

"Ailesine, yakınlarına, eğitim camiasına başsağlığı diliyorum. Hakikaten uzun yıllar burada görev yapmış, burayla özdeşleşmiş çok kıymetli bir hocamız. Nice öğrenciler yetiştirmiş. İnşallah inancımıza göre de yetiştirdiği öğrencilerimizin yapmış olduğu güzel ameller onun sadaka-ı cariyesi olacağına inanıyorum. Öncelikle Sayın Bakanımız Yusuf Tekin Beyin, şahsım ve bakanlık merkez teşkilatımız olmak üzere tüm eğitim camiası olarak tekrardan başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun inşallah."

Kaynak: Haber Merkezi