Kemalpaşa’da AK Parti ve CHP arasında yaşanan seçim rekabeti iftar sofralarıyla tartıya çıkacak. 14 Mayıs seçim sonuçlarına göre yarışın en iddialı ismi olan AK Parti adayı Galip Atar’a destek kabinenin en güçlü isimlerinden biri olan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan gelecek.

İzmir Ticaret Odası’nda STK, Odalar, iş dünyası temsilcileri ve fahri konsoloslarla bir araya gelecek olan Hakan Fidan Kemalpaşa’da önce esnafı ziyaret edecek ardından da beş bin kişilik dev iftar sofrasında AK Parti adayı Galip Atar’a destek olacak. İftara AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ da katılacak. Dağ iftar öncesi saat 18.30’da otobüsle halkı selamlayacak.

Aynı gün CHP lideri Özgür Özel de Kemalpaşa’da olacak…

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk hayatını kaybetti Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk hayatını kaybetti

Geçtiğimiz hafta iki gününü İzmir’e ayıran CHP Genel Başkanı Özgür Özel seçime sayılı saatler kala bir kez daha İzmir’de seçmenle buluşacak. Özgür Özel’in ilk durağı Manisa’nın Turgutlu ilçesi olacak. Saat 17.30’da Turgutlu Koza Pazarı Meydanı’nda halka hitap edecek olan Özel daha sonra CHP adayı Mehmet Türkmen’e destek olmak için Kemalpaşa’ya gelecek.

Kemalpaşa Belediyesi Rekreasyon Alanı’nda düzenlenecek iftar yemeğine katılacak olan Özgür Özel, propaganda yasağının başlayacağı son saatler olan 30 Mart cumartesi gününü İzmir’e ayıracak. Özel Balçova, Narlıdere, Konak, Bayraklı ve Bornova’da üstü açık otobüsle halkı selamlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi