Balçova Onur Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Fındık, Son Mühür TV’de yayınlanan Sıcak Bakış programında Ayşegül Koç’un sorularını yanıtladı. Mesleğim dolayısıyla insanlarla iç içeyim diyen Fındık; “İnsanların hayatlarına dokunmak, beni bu mesleği icra etmeye teşvik eden en önemli unsurlardan biri. Onur Mahallesi'nde, bu bağlantıları daha da güçlendirmek ve mahallemi daha yaşanabilir kılmak için muhtarlığa aday oldum. Mahallemizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlamak ve çözüm üretmek istiyorum” dedi.

“Mahallemi daha yaşanır kılmak istiyorum”

“Mahallemi daha yaşanır kılmak istiyorum”
Kendinden bahseden Fındık; “1980 tarihinde, Balçova'da doğdum. Çocukluğumu, gençliğimi burada geçirdim. Esnafım, yaklaşık 30 senedir mesleğimi burada yürütüyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım. Mesleğim dolayısıyla insanlarla iç içeyim. Herkese temas etmişliğim vardır, bunu avantajını kullanmak istiyorum. İnsanların hayatlarına dokunmak, beni bu mesleği icra etmeye teşvik eden en önemli unsurlardan biri. Onur Mahallesi'nde, bu bağlantıları daha da güçlendirmek ve mahallemi daha yaşanabilir kılmak için muhtarlığa aday oldum. Mahallemizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlamak ve çözüm üretmek istiyorum. 

Mehmet Fındık’ın projeleri

Mehmet Fındık’ın projeleri

Projelerinden de bahseden Fındık; “Mahallemizi bir araya getirmek, dayanışmayı artırmak ve komşuluk ilişkilerini güçlendirmek adına projeler geliştireceğim. Mahallemizin altyapısını güçlendirmek ve çevre düzenlemeleri ile daha yaşanabilir bir mahalle oluşturmak için çalışacağım. Mahallemizdeki parklara çeşmeler yaparak, vatandaşlarımızın su ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılamayı hedefliyorum. Bu projelerle birlikte, mahallemizin yeşil alanlarını daha kullanışlı ve konforlu hale getirmeyi amaçlıyorum. Çocuk parklarında bir takım eksiklikler var. Tuvalet ciddi bir ihtiyaç. Sokakların güvenliği için de kameraların arttırılması gerekiyor. Yardıma muhtaç ailelere adaletli dağıtım sağlamak istiyorum. ATM hizmetleri için bir adımımız olacak. Hasarlı binalarımız için de seçilecek belediye başkanımızla istişare etmek istiyoruz. Muhtarın bağımsız olması gerektiğini düşünüyorum. Bir siyasi parti ile hareket etmesini doğru bulmuyorum. Ekibimiz de esnaf ağırlıklı. Muhtarlığı layıkıyla yapacak olanın esnaflar olduğunu düşünüyorum. Sorunların çözümü noktasında kime gitmemiz gerekiyorsa gideceğiz. Gençlerin oyun oynayacak bir sahaları yok. Gençlerimizi spora teşvik edeceğiz. Bir takım kuracağız. Taziye evimiz yok. Bunun da yapılması için çalışacağız. Çocuklarımızın eğitimine de destek vermek istiyoruz” diye konuştu.

Sinan Bezircilioğlu: Koray Aydın ilk turda çok rahat kazanır! Sinan Bezircilioğlu: Koray Aydın ilk turda çok rahat kazanır!

“Saltanatı yıkacağız”
Onur Mahallesi’ne seslenen Fındık; “Aynı geminin içerisindeyiz. Hepimiz birbirimizi biliyoruz. Kazanan Onur Mahallesi olsun. Diğer adaylara da başarılar diliyorum. Saltanatı inşallah yıkacağız. Babadan oğula saltanatı yıkacağız. Bir dönem yapıp bırakmak istiyorum. Bu konuda öncü olmak istiyorum” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ