Mahalleleri adım adım gezerek vatandaşın taleplerine kulak vermeye devam eden CHP Konak Adayı Mutlu, "Bu yola adil kent ve eşit yurttaşlık diyerek çıktık. Kendinizi ihmal edilmiş hissetmenizi istemiyorum. Konak'ta herkesin mutlu olması için çalışacağız" dedi.

Seçim çalışmalarını ilçenin dört bir noktasında sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nlüfer Çınarlı Mutlu, Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan'ı makamında ziyaret etti. Daha sonra Kemeraltı, Basmane ve İnönü Caddesi'nde temaslarda bulunan Mutlu, vatandaşın taleplerine kulak verdi. Ardından Emir Sultan Mahalle'sinde semazen eşliğinde düzenlenen iftar programına katılan Mutlu'nun bir sonraki durağı ise Yenişehir Mahallesi oldu. Roman vatandaşların yoğun yaşadığı mahallenin girişinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ile birlikte coşkuyla karşılanan Mutlu, burada yaptığı konuşmasında eşit hizmet sözü verdi.

KAYMAKAM GÖRGÜLÜARSLAN'I ZİYARET ETTİ

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan'ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Mutlu, Konak için vizyon ve projelerinden bahsetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Gökhan Görgülüarslan ise Mutlu'ya seçim sürecinde başarılar diledi.

İNÖNÜ CADDESİ'NDE TEMASLARINA DEVAM ETTİ
Başkan Adayı Mutlu daha sonra İnönü Caddesi'nde temaslarda bulundu. Mehmet Ali Akman Mahalle Muhtarı Hüseyin Civelek'in de kendisine eşlik ettiği Mutlu, çalışmalarına sırasında Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı'nı ziyaret etti. Dernek çalışmaları hakkında yöneticilerden bilgi alan Mutlu, "Çok kıymetli çalışmalar yapıyorsunuz. Göreve geldikten sonra birlikte çok güzel işler yapacağız" dedi. Bölgedeki esnafa hayırlı işler dileklerinde bulunan Mutlu, ardından Kemeraltı Çarşısı'na geçti.

İŞİM GÜCÜM KONAK OLACAKİŞİM GÜCÜM KONAK OLACAK
İşyeri sahipleri ve çarşıdan alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Mutlu, "Partimiz seçilebilecek yerlerden 9 kadın aday gösterdi. Bizler liyakatla bu görevlere geldik. Seçimde sizlerin desteğini bekliyoruz. Hizmet için geliyoruz. Elimizi üstünüzden hiç çekmeyeceğiz. Göreve gelsek ve biran evvel çalışmaya başlasak diye heyecanla bekliyoruz. İktidarın yarattığı bu ekonomik buhrana cevabımızı sandıkta vereceğiz. Benim işim gücüm Konak olacak" ifadelerini kullandı. Bir sonraki durağı Basmane olan Mutlu, Gaziler Caddesi üzerinde bulunan dükkanları gezdi, seçimde destek istedi. Mutlu'ya ziyaretlerde Oğuzlar Mahalle Muhtarı Hülya Ünlü ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Eşrefpaşa Hastanesi modern bir yüzle yenileniyor! Eşrefpaşa Hastanesi modern bir yüzle yenileniyor!

MAHALLELERE EŞİT HİZMET VURGUSU
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, daha sonra Emir Sultan Mahalle'sinde semazen eşliğinde düzenlenen iftar programına katıldı. Vatandaşlara Ramazan ayının mübarek olmasını dileyen Mutlu, "Ramazan ayını bizimle dost sofralarında paylaştığınız için sağ olun. Konak'ın tüm mahallelerinin eşit hizmet aldığı, kimsenin ötekinden geride durmadığı bir Konak'ı sizlerle birlikle yöneteceğiz" diye konuştu.

TUGAY VE MUTLU ROMANLARLA BULUŞTU
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ile birlikte Roman vatandaşların yoğun yaşadığı Yenişehir Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle girişinde havai fişek ve meşalelerle karşılanan Tugay ile Mutlu, etkinlik alanına vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde yürüdü. Semazen gösterisi ve tasavvuf dinletisiyle başlayan program konuşmalarla devam etti. Coşkulu buluşmada kürsüye çıkarak vatandaşlara seslenen Mutlu, "Bu mahalle, Serez'den çıkıp gelmiş hemşehrilerini ve birlikte çalışacağımız Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cemil Tugay’ı asla yalnız bırakmaz. Size güveniyoruz. 5 yıl boyunca birlikte yan yana yürüyeceğimiz, herkesin eşit yurttaş olacağı, kendini öteki hissetmeyeceği bir 5 yıl vadediyoruz. 31 Mart'ta oylarınızı CHP'ye vermenizi istiyoruz. Gençlerimiz için spor alanları ve psikolojik destek merkezleri açacağız. Her bir çocuğumuzu kurtarmak için elimizden geleni yapacağız. Bu yola adil kent ve eşit yurttaşlık diyerek birlikte yürümek üzere yola çıktık. Kendinizi ihmal edilmiş hissetmenizi istemiyorum. Konak'ta herkesin mutlu olması için çalışacağız" dedi. Konuşmaların ardından Tugay ile Mutlu, şölen alanına dönen mahalleyi vatandaşlarla birlikte gezdi.

Kaynak: BÜLTEN