Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile siyasi partilerin genel başkanları ve Parlamentoda grubu bulunan siyasi partilerin grup başkanlarıyla telefonla görüştü.

Bugün telefonla görüştü

Özel, Erdoğan ve Kurtulmuş'un yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanı Abdullah Güler, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Eş Genel Başkanları Tülay Hatımoğulları ve Tuncer Bakırhan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal ve Emek Partisi Genel Başkanı Seyit Aslan ile görüştü.

Ziyaret programı belli oldu

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde siyasi partiler arasında gerçekleştirilecek bayramlaşma programları belli oldu. CHP 15 parti ile en fazla bayram ziyareti yapacak parti olurken MHP ise 4 parti ile bayramlaşarak en az ziyaret yapan parti olacak.

AK Parti'nin ilk konuğu CHP olacak

AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti heyetleri Ramazan Bayramı nedeniyle karşılıklı ziyaretlerde bulunacaklar. AK Parti Genel Merkezi'ndeki kabul, bayramın ikinci gününde saat 09.30'da başlayacak. İlk konuk parti CHP olacak. Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur'un karşılayacağı CHP heyetinin başında ise Genel Başkan yardımcısı Volkan Demir yer alacak.

Bayraklı Belediyesi Karavan Sahiplerine 10 Gün Süre Verdi ! Bayraklı Belediyesi Karavan Sahiplerine 10 Gün Süre Verdi !

AK Parti HÜDA-PAR'ı ağırlayacak

AK Parti ayrıca MHP, HÜDA-PAR, Yeniden Refah Partisi, BBP, DSP ve İYİ Parti heyetlerini de ağırlayacak.

CHP, HÜDA-PAR'ı yok saydı

CHP lideri Özgür Özel, hemen her partinin tüm üyelerinin, liderlerinin ve ailelerinin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Özel, böylece aralarında Erdoğan’ın da bulunduğu 15 siyasi partinin genel başkanıyla bayramlaşmış oldu. CHP'nin sadece HÜDA PAR ile bayramlaşmamasıise dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi