Bu ayda İzmir'de yaşıyorsanız ve arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmek istiyorsanız, size ilham verecek bazı fikirlerimiz var. Arkadaşla vakit geçirmek, stresi azaltmanın ve iyi vakit geçirmenin en iyi yollarından biridir. Peki arkadaşlarınızla yapabileceğiniz ne tür aktiviteler  var?
 

ARKADAŞLARINIZLA KEYİFLİ VAKİT GEÇİRMENİZİ SAĞLAYACAK AKTİVİTELER

İnciraltı Kent Ormanı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda 45 bilişim uzmanı alımı: Son başvuru tarihi 10 Mayıs 2024! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda 45 bilişim uzmanı alımı: Son başvuru tarihi 10 Mayıs 2024!

İnciraltı Kent Ormanı'nda ormanın gölgesinde, doğayla iç içe, huzurlu ve keyifli bir ortamda dostlarınızla birlikte iftar yapabilirsiniz. Alternatif olarak, sahil piknik alanında lezzetli bir mangal öğle yemeği hazırlayabilir ve keyifli bir sohbet eşliğinde vakit geçirebilirsiniz. Günün sonunda sahilde gün batımını izleyebilir ve körfezin renklerinin nefes kesen görüntüsü eşliğinde unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. Ayrıca flamingo doğal yaşamını gözlemek için İnciraltı'nın batı kısmına göletleri ziyaret edebilirsiniz.

Ayrancılar Suyun Başı

Sıcak yaz aylarında Ayrancılar Suyun Başı'nda dostlarınızla birlikte doğanın içinde serinleyebilirsiniz. Ayrancılar Suyun Başında'ki piknik alanında dostlarınızla güzel bir piknik yapabilir, mangal yakabilir ve lezzetli bir iftar hazırlayabilirsiniz. Sıcak günlerde Ayrancılar Suyun Başındaki serin sularında ayaklarınızı suyun serinliğine dinlendirerek yaz sıcaklarından uzaklaşabilirsiniz.

bahcede film izlemek

Arkadaşlarla vakit geçirmenin en iyi yollarından biri birlikte film izlemektir. Evde daha samimi bir ortam yaratabilir ve paradan tasarruf edebilirsiniz. Elbette herkesin keyif alacağı bir film seçerek işe başlamalısınız. Karar vermek için farklı türlerden birkaç film  de seçebilirsiniz. Ortamınızı hazırlamak bile eğlenceli ve keyifli olabilir öncelikle: ışıkları kapatın, perdeleri çekin, rahat bir ortam yaratmak için koltukları ve minderleri düzenleyin, atıştırmalıklar ve içecekler hazırlayın ve mümkünse ses sistemi kullanın. Ayrıca daha eğlenceli hale getirmek için film temalı  kostunler giyebilir, filmden replikler taklit edebilir veya filme dayalı bir oyun oynayabilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ