İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir istifa ettiğini açıkladı! İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir istifa ettiğini açıkladı!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere sadece 2 gün kala İstanbul için yapılan son anket sonuçlarını açıkladı. Kurum, partisinin ve Cumhur İttifakı'nın 1.7 puan önde olduğunu belirterek, "31 Mart'ta Saraçhane'ye geliyoruz, net. Size seçim sonucunu söylüyorum." dedi. Seçimlere son günler kala belediye başkanı adaylarının programları yoğunlaşırken, AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum da A Haber televizyonunda yapılan bir canlı yayına konuk olarak yerel seçim gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

''BİZ ÖNDEYİZ!''

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, masasındaki son anket sonucunu paylaşarak, "Biz anket yaptırıyoruz, 1,7 puan öndeyiz. 31 Mart akşamı biz Saraçhane'ye geliyoruz, net. Size seçim sonucunu söylüyorum. Rehavete yer yok. Ben sandık günü çok daha farklı olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi