Kariyeri birçok zaferle dolu olan dövüşçü Conor McGregor, ülkesinde başbakanlığa adaylığını koydu. Uzun süredir ringe çıkmayan dövüşçü açtığı ankette ise büyük farkla önde.

"KAMUOYUNUN NE HİSSETTİĞİNİ ÖNEMSEMİYORLAR"

McGregor, "Ülkesindeki dövüşçülere meydan okuyan Conor McGregor yaptığı açıklamada, "Eğer seçime girersem potansiyel rekabet: Gerry, 78 yaşında. Bertie, 75 yaşında. Enda, 74 yaşında. Her birinin kendi partisiyle kopmaz bağları var. Kendi partileri dışındaki kamuoyunun ne hissettiğini önemsemiyorlar. Partilerini yönetenler vs halkı yöneten ben." dedi.

1 Mayıs nerede kutlanacak? İl il 1 Mayıs’ın kutlanacağı alanlar 1 Mayıs nerede kutlanacak? İl il 1 Mayıs’ın kutlanacağı alanlar

"PARASAL KAYNAK SAĞLAYABİLİRİM"

Ünlü dövüşçü ayrıca, "Bir de bana bakın, 35 yaşında. Oyunda genç, aktif, tutkulu, taze bir cilt. İyi bir dinleyiciyim. Destekleyiciyim. Uyum sağlayabiliyorum. Hiçbir partiye bağlılığım/ön yargım/kayırmacılığım yok. Parasal kaynak sağlayabilirim. İrlanda halkı, başkan olarak iktidarda ben olmazdım. İktidarda olan ben ve sen olurduk." ifadelerini kullandı.

Editör: Baray Karataş