CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti ile Balıkesir'de sonuçsuz kalan ittifak görüşmelerini eleştirerek, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yüklenmiştir. Bandırma'daki bir mitingde yaptığı konuşmada, Akşener'in vicdan ve insafının eksik olduğunu iddia etmiş ve İYİ Parti'nin seçmenlerinden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın için destek istemiştir. Özel, "Ahmet Akın'a dendi ki, biz bir gün sana borcumuzu ödeyeceğiz. Şu ana kadar çok uğraştık, görüştük ama verilen sözler unutuldu. Ben diyorum ki eski dosttan düşman olmaz ama birisini görüyorum ki aynı Tayyip beyin huyları. Yüz yüze bakıyoruz" ifadelerini kullanmıştır.

''DÜN METHETTİNİZ, BUGÜN KÜFREDİYORSUNUZ!''

Dün methettiklerinize, bugün nasıl küfür ediyorsunuz? Dün öptüğünüz surata, bugün nasıl tükürüyorsunuz? Dün itiraz ettiğiniz işi, bugün sarayın ağzıyla nasıl sahipleniyorsunuz? Sizin için her şeyi yapmış bir partinin bir temsilcisi böyle efendi bir aday için gelmişte, sen o meydana nasıl iftira ve hakaret içeren pankart asıyorsun. Yazıklar olsun" dedi.

Kütahya Belediyesinin dudak uçuklatan borçları afişle duyuruldu Kütahya Belediyesinin dudak uçuklatan borçları afişle duyuruldu

MERAL AKŞENER'E ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bandırma'da düzenlenen bir mitingde konuşarak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ı desteklediğini ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Özel, Akın'ın geçmişte büyük fedakarlıklar yaptığını vurgulayarak, bazı kişilerin ona karşı tavır aldığını ve İYİ Parti'nin iyi insanlarının da bu durumu gördüğünü belirtti. Özel, "Ben Meral hanıma abla derim, ömrüm boyunca da abla demeye devam edeceğim. Ben İYİ Parti'nin iyi insanlarına, gönlünde, gözünde güneş olanlara ömrüm boyunca sevgiyi ve minneti sürdüreceğim" ifadelerini kullandı. Ayrıca, bazı AK Parti üyelerinin egosuna karşı İYİ Parti'nin iyi insanlarını ve partisini feda etmeyeceğini dile getirdi. Özel, konuşmasını Ahmet Akın'a destek çağrısı yaparak sonlandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi