31 Mart seçimleri öncesi CHP lideri Özgür Özel’in memleketi olması nedeniyle sonucu ayrı bir merak konusu olan Manisa’yı kimin kazanacağı konusunda son araştırma sonucu ASAL’ın yaptığı anket oldu. ASAL Araştırma’nın 5-8 Mart tarihleri arasında bin 500 kişiyle CATI Anket (bilgisayar destekli telefonda anket) yöntemiyle gerçekleştirildiği belirtilen çalışmaya göre Cumhur İttifakı adına MHP adayı Cengiz Ergün yüzde 42,6’yla yarışı önde götürüyor.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir istifa ettiğini açıkladı! İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir istifa ettiğini açıkladı!

Özgür Özel'in Manisa Büyükşehir adaylık yarışında kendi tercihi olan ve yarışın ilk günlerinde Ergün’ü çok daha geriden takip ettiği gözlenen CHP adayı Ferdi Zeyrek’in aradaki farkı eriterek oyunu yüzde 37,2’ye çıkardığı gözleniyor.

Ankette İYİ Parti adayı Gürhan Özcan’ın 8,8’lik oyuyla bu ikiliyi oldukça geriden takip ettiği gözleniyor. Seçime büyük umutlarla giren ‘Gelecek/Saadet’ Partisi adayı Selçuk Özdağ ise yüzde 2,4’lük oyuyla hayal kırıklığı yaşayan isim olarak dikkati çekiyor.

İşte ASAL Araştırma’nın son Manisa anketi…

Kaynak: Haber Merkezi