Akbank, emeklilere özel avantajlarla dolu kampanyalarına bir yenisini ekliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli maaşını 30 Nisan 2024 tarihine kadar Akbank’a taşıyanlar, 15.000 TL’ye kadar nakit promosyondan yararlanıyor. Ayrıca Akbank Axess veya Wings kartlarından ya da hesaplarından verecekleri her yeni otomatik ödeme talimatı için toplamda 2.500 TL’ye kadar chip-para ödülü kazanıyorlar. Böylece toplamda 17.500 TL’ye kadar ödül kazanma şansına sahip oluyorlar.

Listede olan illerde yaşayan köşeyi döndü! Arsa zengini olacaksınız Listede olan illerde yaşayan köşeyi döndü! Arsa zengini olacaksınız

Dört gün öncesine kadar %0 faizle para çekebilme imkanına sahipler
SGK emeklileri için sunulan bu özel kampanya, Akbanklılara ayrıcalıklı bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, emekli maaşı Akbank'tan alan ve hesabında artı para kredisi limiti bulunan müşteriler, maaş ödeme tarihinden dört gün öncesine kadar %0 faizle para çekebilme imkanına sahipler. Bu avantajlı kampanya sayesinde, müşteriler maaşlarını beklerken ihtiyaçları için ek finansman sağlayabilirler.

Akbank, emekli müşterilerine sunduğu ayrıcalıklarla
Akbank, emekli müşterilerine sunduğu ayrıcalıklarla finansal hizmetlerde öncü ve yenilikçi bir yaklaşımı benimsemeye devam ediyor. Müşteri memnuniyetini ve finansal güveni her zaman öncelikli olarak ele alarak, müşterilerine en iyi deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ